avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata! Am nevoie de o informatie din partea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata! Am nevoie de o informatie din partea dumneavoastra, ...

Buna dimineata! Am nevoie de o informatie din partea dumneavoastra, am revenit la serviciu dupa Ccc, compania fiind afectata de aceasta pandemie, am salariul redus ( program redus). Colegele din birou au beneficiat de o marire de salariu ( suntem toate incadrate pe fuctia de economist avand aceleasi atributii), aceasta marire a fost ceruta de sefa de birou, cerere ce a fost aprobata si acum beneficiaza de salariu marit, eu sunt pe vechiul salariu. Intrebarea mea este pot beneficia si eu de aceasta marire? Repet marirea a fost ceruta de seful de birou.. nu a fost o marire pe companie ci pe birou ( compania avand mai multe departamente). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 16 Septembrie 2020
La revenirea din CCC ati semnat vreun act cu privire la modificarea salariului ?
Am luat la cunostiinta de decizia companiei de a-mi reduce programul, dar nu am semnat absolut nimic.
Cornel Vasile a scris:

La revenirea din CCC ati semnat vreun act cu privire la modificarea salariului ?

Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2020
Elena Onofrei, utilizator
In acea decizie nu s-a mentionat si despre modificarea salariului ? Daca nu stiti, verificati si reveniti cu detalii.
Buna dimineata! In decizie spune ca in perioada 14.09-15.10 programul de lucru saptamanal se reduce de la 5 la 4 zile cu reducerea corespunzatoare a salariului de baza.
Multumesc
In acest caz, aveti un salariu redus ...

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! este legal ca angajatorul meu sa emită decizia ... Nicoleta Gheorghita Nicoleta Gheorghita Buna dimineata! este legal ca angajatorul meu sa emită decizia de acord reluare activitate după CCC, ca apoi după o sapt sa mai emită încă o decizie ... (vezi toată discuția)
Am revenit la munca după cic și am cerut reducerea programului ... dvmischiu dvmischiu Am revenit la munca după CIC și am cerut reducerea programului pentru început la 6h. Calcul pentru noul salariu s-a făcut ca 75% din vechiul salariu. Se ... (vezi toată discuția)
Ajustarea salariului la intoarcerea din ccc Iulia Nicoara Iulia Nicoara Buna seara, In februarie voi reveni din CCC, dupa 1 an si 9 lui. As dori sa stiu daca este normal sa primesc un salariu mai mare, ajustat cu toate maririle ... (vezi toată discuția)