avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

Am 61 ani si 37 de ani si jumatate vechime plus un an si patru luni armata facuta in perioada '68-'70 , iar societatea la care lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata intra intr-o reorganizare. In mod normat ar trebui sa ies la pensie in decembrie 2008. Pot fi concediat? Nu am fost instiintat, dar se pare ca sunt pe lista viitorilor concediati. Cand ar trebui sa-mi fac eventual cererea de pensionare anticipata, daca apare decizia de concediere? Pot sa o fac in perioada de preaviz? Contractul de munca se incheie la dada expirarii perioadei de preaviz sau la data aparitiei deciziei de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 08:43, 29 Ianuarie 2008
Adresati-va casei de pensii din raza dvs. teritoriala pentru a va calcula daca indepliniti conditiile pentru pensie anticipata.
eu cred ca aveti dreptul la pensie anticipata mai devreme de luna dec.2008
care este data nasterii????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul suspendat in timpul concedierii colective, va fi urmat de concediere colectiva sau individuala? laraband laraband Buna ziua, In urma aplicarii masurii de concediere colectiva, au fost emise Notificari de preaviz pentru cateva zeci de angajati, iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Articol desfacere contract simomagda simomagda Un salariat se afla in perioada de preaviz,concediere colectiva.Se imbolnaveste si este in concediu medical cu propunere de pensionare incapacitate de munca ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata simomagda simomagda Buna ziua, Va solicit ajutorul in urmatoarea situatie: in cadrul unei societati se desfiinteaza postul,urmandu-se pasii necesari pentru concediere.Din prima ... (vezi toată discuția)