avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara am o mica problema eu si sotul suntem in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara am o mica problema eu si sotul suntem in germania,pe ...

Buna seara am o mica problema eu si sotul suntem in germania,pe sotul meu lau prins la volan cu alcool si cand a suflat in fiola a avut 1,60 in aerul expirat si in sange ia iesit 3,60 iau suspendat permisul si iau pus amenda dar problema este ca nu stim nimik pe cat timp i lau suspendat,cat o fi amenda si ce se mai poate intampla va rog daca stie cineva care sunt legile aici si ce se intampla cu adevarat va rog sa ma ajutati noi acm la sfarsitul luni trebuie sa plecam acasa si nu stim nimic va doresc o seara frumoasa
Cel mai recent răspuns: MarianaBenza , utilizator 18:40, 9 Ianuarie 2024
interesati-va acolo unde sunteti.
Nu a intrat in coma la alcoolemia aia ?
Nu, nu a intrat in coma dar as vrea sa aflu ce se va inrampla cu permisul noi nu stim sa vb germana si nu stim cum sa aflam
Sa plateasca ameda ca sa nu ajunga dupa gratii.
Cu permisul vor fi probleme.
Sa incerce sa isi angajeze avocat daca vrea permisul dar il va costa mai mult decat amenda.
~ Conținut șters la cerere ~
Romanesc

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice MatthiasLarisa MatthiasLarisa Buna ziua as dori si eu sa stiu ce se poate intampla cu sotul meu pe data de 1 octombrie 2019 la prin politia si iau facut procès-verbal a suflat un etilotest ... (vezi toată discuția)
Permise de conducere suspendate si cu dosar penal soferasul soferasul Buna seara! Acum un an si jumatate intr-o seara de noiembrie pe la ora 23-0 am fost tras pe dreapta de un echipaj de poitie pt motiv ca se fac razii pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am următoarea problema. soțul meu a fost oprit în ... Roxyyy28 Roxyyy28 Buna ziua. Am următoarea problema. Soțul meu a fost oprit în trafic și gasit cu o alcoolemie de 0,86 ,% alcool pur în aerul expirat. La probele de sânge ... (vezi toată discuția)