avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere sub influenta bauturilor alcoolice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice

Buna ziua as dori si eu sa stiu ce se poate intampla cu sotul meu pe data de 1 octombrie 2019 la prin politia si iau facut procès-verbal a suflat un etilotest lau gasit cu 0.42 apoi lau dus la spital unde i sau recoltat sange de 2 ori. ...am primit rezultatul are 0.42 in aer si 0.72 in sange normal ni sau zis ca are 3luni suspendare si dupa 3 ianuarie luna aceasta sa ne ducem sa ridicam permisul. ..zis si facut astazi sa dus tata sal ridicule pentru ca iam facut procuraca noi nu suntem in tara ...si supriza acuma i sa comunicat ca sotul are dosar penal si inca nu sa clasat..suspect e ca noua inainte de plecata din tara ni sa zis cu totul alceva nu se punea vorba de dosar penal.....acuma intrebarea mea ce se poate face ca sa ridicam permisul el neavand nici o a abatere de la acel incident....va multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajati avocat care sa se intereseze de dosar si sa va spuna exact care este situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permise de conducere suspendate si cu dosar penal soferasul soferasul Buna seara! Acum un an si jumatate intr-o seara de noiembrie pe la ora 23-0 am fost tras pe dreapta de un echipaj de poitie pt motiv ca se fac razii pt ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o mica problema eu si sotul suntem in germania,pe ... Imo imo Imo imo Buna seara am o mica problema eu si sotul suntem in germania,pe sotul meu lau prins la volan cu alcool si cand a suflat in fiola a avut 1,60 in aerul expirat ... (vezi toată discuția)
Etilotest la recalibrat laurentiusorin laurentiusorin Pe motivul ca etilotestul era la recalibrat politisti nici macar nu de la rutiera mi-au cerut probe biologice dar am refuzat.La ce sa ma astept ?Au trecut mai ... (vezi toată discuția)