avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indice de corectie Buna ziua; am iesit la pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indice de corectie Buna ziua; am iesit la pensie anticipat fara penalizare in anul ...

Buna ziua; am iesit la pensie anticipat fara penalizare in anul 2017 si pensia a fost calculata cu indicele de corectie 1,14, anul acest am iesit la pensie la limita de varsta calculandu-se cu acelasi indice de corectie 1,14. Intrebarea mea este daca anul acesta indicele de corectie este de 1,41 calculul la pensie nu trebuia facut cu acest indice de corectie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:04, 16 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Indicele de corectie se aplica o singura data.
La deschiderea primelor drepturi si va ramane acelasi pana cand va disparea ca si notiune cu tot cu punctele aferente lui..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indice corectie : as avea o întrebare în legătură cu indicele de corectie pentru ... Ștefan RM Ștefan RM As avea o întrebare în legătură cu indicele de corectie pentru calculul pensiilor. Într-o decizia de pensie de invaliditate din martie 2017 e 1,21, ... (vezi toată discuția)
Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt născut 28.09.1960 ,iar în anul 2024 in data ... ionicasibian ionicasibian Buna ziua Sunt născut 28.09.1960 ,iar în anul 2024 in data de 28.01 am ieșit la pensie pentru limita de vârstă.Am primit 1 an si 8 luni reducere ... (vezi toată discuția)