avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate!! ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate!!
Am cumparat un teren (intr o comuna) si intentionez sa construiesc o casa. Problema este ca “vecinul” din spatele terenului creste animale, nu stiu in ce numar..nu am stiut de acest lucru pana in vara acestui an cand a inceput sa se simta un miros foarte puternic de porci, suntem mai multe familii in aceeasi situatie..nu stim cum sa procedam, exista vreo lege care sa il oblige sa mute cotetele in alta parte, sa fie o distanta mai mare de terenul meu (cotetul se afla la o distanta de maxim 50 de cm de terenul meu)..m ar ajuta foarte mult un raspuns..! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Crestere porci si albine - problema Imparatul Imparatul Vecinul meu creste langa gardul meu un numar de 6 porci si cam 50 de stupi de albine pe terenul sau. Amandoi avem case in sat, nu in extravilan si nu vrea ... (vezi toată discuția)
Reclamatie vecin care creste porci si gaini ibmt ibmt Buna, stau la casa intr-un oras ~16000 loc.Vecinul meu creste gaini si porci,mirosul este insuportabil.Pe langa miros mai este si mizeria care se ... (vezi toată discuția)
Probleme cauzate de zapada si vant helenica helenica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma macina de mult timp si nu stiu cum si ce sa fac pentru rezolvarea ei. Parintii mei locuiesc la tara ... (vezi toată discuția)