Nivelul salariului de baza al personalului de conducere, îndrumare si control din inspectoratele scolare judetene, respectiv al municipiului Bucuresti, si din Ministerul Educatiei si Cercetarii se stabileste la nivelul maxim al salariului de baza al functiei didactice - educator, învatator, profesor gradul I cu vechime de peste 40 ani, la care se adauga o indemnizatie de conducere de pâna la:
Remunerarea directorului unitatii de învatamânt este asigurata printr-un salariu de baza, al carui cuantum se stabileste în conditiile alin. (1), la care se adauga o indemnizatie de conducere de pâna la 50 %.
Salarizarea directorului adjunct al unitatii de învatamânt este asigurata printr-un salariu de baza, care se calculeaza la nivelul maxim al functiei didactice corespunzatoare studiilor, la care se adauga o indemnizatie de conducere de pâna la 40 %. conform statutului in judetele pilot.eu am gradul II iar contabila ma incadreaza la nivelul gradului II cu 40 de ani vechime.este corecta incadrarea?eu cred ca trebuie sa fiu incadrat la nivelul gradului I.multumesc
Salarizare
Mihai Pop
Buna seara,
Am fost delegat de inspectorul scolar general sa preiau atributiile si responsabilitatile directorului adjunct (acesta fiind in concediu de ... (vezi toată discuția)