avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asigurări de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asigurări de sanatate

La plângerea penală depusă de angajator contractul meu de munca a fost suspendat timp de 7 ani de zile. In ăceasta perioada puteam fi asigurată ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
Moro2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:23, 20 Septembrie 2020
Da, puteati fi asigurata.
Daca nu am avut un alt loc de muncă, nu am incheiăt cu casa de asigurări contract ,cum as fi putut fi asigurata?
O persoana poate fi asigurat sau coasigurat in sistemul de sanatate publica, potrivit Legii nr.95/2006.... Coasiguratul beneficiaza de aceleasi servicii medicale precum salariatul si nu are obligatia platii contributiei de asigurari sociale de sanatate.
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt angajata cu acte de 3 luni. vreau sa îl iau ... IuliaMariaa IuliaMariaa Buna ziua. Sunt angajata cu acte de 3 luni. Vreau sa îl iau pe tatăl meu ca și coasigurat că are nevoie de o operatie urgenta și el nu e asigurat nu are ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cass pentru coasigurat cetatean strain rezident in romania dbatman dbatman Buna ziua; Sotia mea este cetatean canadian si de curand a obtinut permisul de sedere in Romania pe termen lung. Cu toate acestea, pentru a inchide complet ... (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in calitate de tutore si mama pot beneficia de asigurarea medicala a baiatului meu (19 ani) care are handicap grav ... (vezi toată discuția)