avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Deţin un teren în suprafaţă de 2900 mp ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Deţin un teren în suprafaţă de 2900 mp care potrivit ...

Bună ziua! Deţin un teren în suprafaţă de 2900 mp care potrivit documentelor de proprietate are o deschidere la trei drumuri!(în faţă 12 metri, în spate 12 metri iar în lateral dreapta aprox 241 metri Din titulul de proprietate pe care îl deţin, figurez cu un vecin în partea stângă a proprietăţii iar restul vecinătăţilor le am cu drum. În urmă cu o săptămână, vecinul din partea dreaptă m-a anunţat că doreşte să îşi întăbuleze terenul iar de la primărie i-au spus să facă întăbularea lipit de terenul meu.
Din discutiile purtate cu vecinul si cu topograful acestuia, aceştia mi-au transmis faptul că cei de la primărie nu doresc să îi aprobe întăbularea cu drumul dintre noi deoarece doresc lăţirea unui alt drum cu câteva parcele mai departe.
De menţionat este faptul că pe terenul respectiv am construit o casă orientată cu faţa la frontul de 12 metri iar casa are o lăţime de 10 metri, astfel dacă se procedează cum spune primăria eu rămân fără drept de acces în partea din spate.
Am fost la primărie iar de acolo mi s-a spus că nu există drum în partea dreaptă pe lângă casa mea cu toate că proiectul pentru casă a fost aprobat în urmă cu doi ani de către aceştia iar în acele planuri figurez in dreapta vecin cu drum! Vă rog să mă sprijiniţi în acest sens cu o informaţie, vă mulţumesc!

Cel mai recent răspuns: andi89 , utilizator 17:07, 25 Septembrie 2020
Buna ziua,
Luati legatura cu un avocat si apoi apelati la ajutorul instantei.
Ok! Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren in litigiu zadryana zadryana buna ziua, vreau sa incep constructia unei case pe un teren care are latimea de 9.75 metri. din aceasta latime, 1,5 metri se afla in litigiu cu vecinul. ... (vezi toată discuția)
Proiect pentru casa unnemultumit unnemultumit buna ziua, doresc sa achiztionez un teren pt. constructia unei case si am cateva temeri... poate ma puteti ajuta... terenul este intravilan, intabulat ... (vezi toată discuția)