avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua ! Pentru tulburarea linistii vecinilor,in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua ! Pentru tulburarea linistii vecinilor,in afară de ...

Bună ziua !
Pentru tulburarea linistii vecinilor,in afară de Primarie si Politie,cărei instituții a statului mă pot adresa?Apelurile nenumărate la 112 de fiecare dată s au lasat cu contraventii,amenzi!
Locuiesc la curte!
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
Cetatean cu bun simț, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:37, 19 Septembrie 2020
Constatarea si sanctionarea tulburarii linistii publice este prevazuta de disp L nr 61/1991 republicata
Problema esentiala consta in lipsa de responsabilitate ,dezinteresul factorilor responsabili din politie ,catre declina responsabilitatea de la politia locala la cea nationala
Sesizati oficial structurile ierarhic superioare ale autoritatii care sesizata oficial ,nu a dispus verificari,eventual sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manele la maxim în fiecare weekend pana dimineața ralexa2007 ralexa2007 Bună seara. În primul rand sper sa îmi fie permisa întrebarea în aceasta categorie a forumului, deoarece nu se refera la o asociație de proprietari. În ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice - nunta de rromi StefanF StefanF Buna ziua, As dori sa stiu unde pot face o reclamatie privind deranjarea linistii publice, mai exact, o petrecere de rromi, la marginea unui complex ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi di nesimtiti cris_cd cris_cd Buna seara.Am o problema cu niste vecini galagiosi.Sunt la tara, la casa, si ei stau la 3 metri distanta de mine.Si-au deschis un magazin si ca sa atraga ... (vezi toată discuția)