avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna as vrea sa stiu despre iesirea la pensie, acum 3 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna as vrea sa stiu despre iesirea la pensie, acum 3 ani a fost ...

Buna as vrea sa stiu despre iesirea la pensie, acum 3 ani a fost socru la casa de pensii din Baia Mare, avea 25, de ani lucrati si 60 de ani, i s-a spus ca trebuie sa lucreze pana la 63 de ani unde i se pun si cei doi ani de poluare, pt a primi pensie, saptamana aceasta a mers la casa de pensii, i s-a zis ca mai trebuie sa mai lucreze inca 2 ani,
Intrebarea este: s-a schimbat ceva in lege? daca atuncea i s-a zis ca la 63 poate iesi la pensie acum dintr-o data nu se poate ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:26, 19 Septembrie 2020
Pentru a beneficia de reducerea de 2 ani trebuie sa indeplineasca conditia de stagiu complet de 35 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie ciprinel ciprinel Buna ziua.Sant nascut la data de 01 martie 1951,lucrez din anul 1969 pana in prezent 2011.Mentionez ca din 1970 pana in 1982 am lucrat in grupa 2 de ... (vezi toată discuția)
Aplicarea art. 65, alin. (5) din legea 263/2010, asa cum a fost modificat de legea 142/2016 fgg fgg Buna ziua! A-si vrea sa va intreb in conditiile art 65 alin 5 din legea 142/2016 ,fiind locuitor al orasului Targu Mures de mai mult de 30 de ani si avind 21 ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata ContSters42179 ContSters42179 Pe \"Legislatia muncii.ro\" a aparut editorialul din care redau un citat : La implinirea varstei standard de pensionare [b]sau, dupa caz, la implinirea ... (vezi toată discuția)