avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale am o firma careia i-a expirat dovada sediului social ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

am o firma careia i-a expirat dovada sediului social in iulie ...

am o firma careia i-a expirat dovada sediului social in iulie 2020, am gasit o alta locatie pentru sediu, dar contractul nu poate fi incheiat decat cu data de azi, credeti ca voi avea probleme la registrul comertului la inregistrarea noului sediu avand in vedere ca pentru o perioada de 2 luni firma nu poate sa prezinte nicio dovada? multumesc frumos pentru raspunsul dvs
Cel mai recent răspuns: Ana Stan , Consilier juridic 21:12, 22 Septembrie 2020
Daca nu s-a sesizat instanta puteti scapa.
Puteti apela si la avocat ca sa va descurce in caz de probleme.
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna seara,

In noul contract puteti trece ca data de inceput ( a contractului) data de la care a expirat vechiul sediu,
Sau, daca noul proprietar nu este de acord, depuneti cu data de la care inchiriati efectiv sediul (de exemplu, azi). Ar trebui sa fie in regula si persoana desemnata sa va admita dosarul.

Ana Stanescu
www.serviciisrl.ro - Servicii consultanta societati comerciale
0721661242

Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
Ana Stan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere expirat Endelus Endelus Buna ziua, as vrea si eu sa ma lamuresc in legatura cu un contract de inchirere al unui spatiu comercial care a fost valabil 2 ani si a expirat la 1 mai ... (vezi toată discuția)
Doua societati comerciale la aceeasi adresa Monicaluis Monicaluis Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o lamurire. Am inchiriat prin contract o garsoniera pentru a o transforma in sediu de firma. Avocatul firmei a mers la ... (vezi toată discuția)
Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)