avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce se intampla daca scad toti locuitorii din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce se intampla daca scad toti locuitorii din apartament pentru ...

Ce se intampla daca scad toti locuitorii din apartament pentru a nu mai plati intretinerea,in conditiile in care o persoana locuieste acolo?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:45, 16 Octombrie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reformulati ce doriti, dar nu faceti economie de cuvinte. Scrieti in citeva fraze ce raspuns ati dori, dar explicati mai amanuntit situatia, acum nu se intelege.
Cred ca doreste sa scada numarul decșlarat de persoane ce locuiesc acolo pentru a plati mai putin la intretinere.
Adica sa declare zero dar sa locuiasca o persoana.
Chiar daca face asta, tot o sa plateasca intretinerea pentru persoana ce locuieste acolo plus cheltuielile calculate in functie de cota parte indiviza.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2020
Ionut.ion, utilizator
Posibil, dar ilegal.

Ionut.ion a scris:

Cred ca doreste sa scada numarul decșlarat de persoane ce locuiesc acolo pentru a plati mai putin la intretinere.
Adica sa declare zero dar sa locuiasca o persoana.
Chiar daca face asta, tot o sa plateasca intretinerea pentru persoana ce locuieste acolo plus cheltuielile calculate in functie de cota parte indiviza.

Multumesc
Conform dispozitii in vigoare se inregistreaza in evidenta de calcul intretinere lunara numarul de persoane care domiciliaza in imobilul de locuit in comun
Daca in apartament locuieste una persoana,nu este legal sa solicitati scoaterea tuturor locuitorilor din evidenta de calcul intretinere lunara

Alte discuții în legătură

Restante asociatie aneramo aneramo Tatal meu are un apartament in care nu mai locuieste nimeni, nici copiii lui, fiind casatoriti in alte orase, nici tata si mama caci sunt plecati in ... (vezi toată discuția)
Cotele de intretinere pentru un apartament nelocuit mariaba mariaba Am citit discutiile din forum pe subiect dar doresc totusi o clarificare si baza legala a acesteia pentru situatia urmatoare: Intr-un apartament au locuit 3 ... (vezi toată discuția)
Întreținere Lili5678 Lili5678 Buna ziua. Este legal sa fiu trecută la întreținere din momentul in care am achiziționat un apartament,doar pentru că vin acolo câteva ore pe zi sa ... (vezi toată discuția)