avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am urmatoarea nelamurire: un salariat are ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am urmatoarea nelamurire: un salariat are de restuit ...

Buna ziua!
Am urmatoarea nelamurire: un salariat are de restuit firmei un debit de 100 lei. Acest debit a fost contabilizat in luna iulie 2020 cand a si achitat partial 10. Deci la 31.07.2020 debitul lui este de 90 lei. Penalitatile curg de la data de 01.08.2020 debit 90 lei sau 01.07.2020 debit 100 lei?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2020
economist7, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul penalitati suma datorata de salariat buna ziua! am urmatoarea ... economist7 economist7 Calcul penalitati suma datorata de salariat Buna ziua! Am urmatoarea speta: un salariat datoreaza firmei la care lucreaza suma de 100 lei la data de ... (vezi toată discuția)
Cum calculez cele 3 luni pentru ajutor de 41,5% oug 92/2020, cim reactivat LuminitaT LuminitaT Buna ziua, Daca am reactivat un CIM cu data de 22.06.2020(CIM suspendat pentru somaj tehnic cel putin 15zile), cum se calculeaza cele 3 luni pentru care pot ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate inainte de terminarea concediului crestere copil divele divele Cu cat timp inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului trebuie sa ma reintorc la locul de munca. Copilul meu implineste varsta de 2 ani la 1 ... (vezi toată discuția)