avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Pentru a primi indemnizatie crestere copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Pentru a primi indemnizatie crestere copil am inteles ...

Buna ziua,

Pentru a primi indemnizatie crestere copil am inteles ca trebuie sa ai minim 12 luni lucrate in ultimile 24 luni. Intrebarea mea este, daca acele 12 luni trebuie sa fie consecutive?

Am lucrat la o firma 4 luni ( din iulie pana in noiembrie 2019) cu norma intreaga, dupa care 10 luni nu am lucrat, iar din luna octombrie 2020 o sa incep un nou job 2 ore pe saptamana?

In cazul in care am sa raman insarcinata si am sa nasc in luna iulie 2021, am sa pot beneficia de indemnizatie?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)
Indemnizația crestere copil Cris-liana Cris-liana Am lucrat in ultimi 2 ani ,14 luni la 3 firme diferite.in momentul in care am ramas însărcinată am renuntat la munca,deci de 9 luni nu lucrez.am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie creștere copil bună seara, am lucrat la o firma ... Raysa94 Raysa94 Indemnizatie creștere copil Bună seara, Am lucrat la o firma 13 luni,mi-am dat demisia pe 28.07.2020,am avut pauza 2 luni și 15 zile ,la actualul loc de ... (vezi toată discuția)