avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,va rog sa-ma ajutati cu o intrebare,am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,va rog sa-ma ajutati cu o intrebare,am nascut in anul ...

Buna ziua,va rog sa-ma ajutati cu o intrebare,am nascut in anul 1964,Luna februarie,cand pot sa ies la pensie? Daca o sa fie modificare de la septembrie 2021 cu privire la pensie anticipata partiala.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sunt nascuta in 20 01 1964,am 27,9 ani lucrati,1 an somaj si ... vera nica vera nica Sunt nascuta in 20 01 1964,am 27,9 ani lucrati,1 an somaj si 3,4 ani adaugati ca vechime, obtinuti din grupa a || a de munca. As putea iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
Femeile născute în septembrie, 1965, ce perioadă de cotizație ... Marisescu Mariana Marisescu Mariana Femeile născute în septembrie, 1965, ce perioadă de cotizație trebuie să aibă la casa de pensii pentru pensia anticipata parțială. (vezi toată discuția)
Pensie anticipata femei virginiadoina virginiadoina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea : cand pot solicita pensionarea anticipata, cu si fara penalizare. Sunt nascuta la data de 2 ... (vezi toată discuția)