avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sunt sofer de camion si acu ceva timp am lucrat in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sunt sofer de camion si acu ceva timp am lucrat in germania si ...

Sunt sofer de camion si acu ceva timp am lucrat in germania si in decursul a 3 ani am luat blitzuri in mod repetat pana la acumularea a 8 puncte .
Cand a venit hartia cu predarea permisului am plecat in romania. Aici a venit scrisoare de la guvern cum ca incepand cu data de 19.7.2019 mi se suspenda dreptul de a conduce pe teritoriul germaniei.
Ideea e ca nu a precizat pentru ce perioada.
Stiu ca pana la mpu pot sa trimit o cerere , dar nu stiu unde si cum trebuie sa arate cererea respectiva !
Ajutor va rog !

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere Feel it Feel it Ma aflu pe teritoriul Germaniei lucrez ca sofer de camión mi a fost trimisa o scrisoare prin care ma atentioneaza ca mi se va suspenda dreptul de a conduce ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Test mpu cat durează și cat costa? Daniel gabriel zaharia Daniel gabriel zaharia As vrea sa știu dacă cunoaște cineva acest test, în ce consta mai exact cat costa și cat durează? Problema testului e alcoolul. Va mulțumesc și astep ... (vezi toată discuția)