avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspendare permis de conducere

Ma aflu pe teritoriul Germaniei lucrez ca sofer de camión mi a fost trimisa o scrisoare prin care ma atentioneaza ca mi se va suspenda dreptul de a conduce pentru o luna de zile infractiunea este incalcarea limitei de viteza de doua ori intr un timp scurt de perioada si pentru fiecare am fost sanctionat cu câte un punct eu ar urma sa parasesc germania intr o saptamana pentru ca renuntasem la chirie si la munca înainte sa îmi vina instiintarea întrebarea mea este când va veni instiintarea cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o luna si eu nu voi mai fi aici in decursul a patru luni mi se va suspenda si dreptul de a conduce si in tara de unde provin sau doar pe teritoriul Germaniei? Mentionez ca detin permis preschimbat si eliberat de DVLA UK

Alte discuții în legătură

Sunt sofer de camion si acu ceva timp am lucrat in germania si ... gigel9105 gigel9105 Sunt sofer de camion si acu ceva timp am lucrat in germania si in decursul a 3 ani am luat blitzuri in mod repetat pana la acumularea a 8 puncte . Cand a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in ... Alexandru2021 Alexandru2021 Buna ziua! In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, permis din uk. ce risc acum? polițistul mi-a spus că o să fie anulat și 2 ani n-o să mai pot da examen pentru redobândire cmneag cmneag Am fost oprit de poliție și depistat cu 0.54 g alcool pur in aerul respirat. Țin sa Menționez ca sunt la prima abatere. Am fost dus la spital pt recoltarea ... (vezi toată discuția)