avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONSTRUCTIE AUTORIZATIE Am o casa pozitionata la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONSTRUCTIE AUTORIZATIE Am o casa pozitionata la mijloc intre ...

CONSTRUCTIE AUTORIZATIE

Am o casa pozitionata la mijloc intre doua terenuri invecinate, proprietate personala, desi autorizatia specifica faptul ca trebuia pozitionata doar pe una din ele. Acest lucru s-a intamplat acum 25 de ani, iar casa a fost facuta la rosu, apoi mi s-a dat autorizatia si terenurile le-am cumparat separat, unul cu act autentic si altul cu chitanta, iar chitanta nu mi s-a luat in considerare. Am declarat-o la impozite inca de atunci intreaga suprafata si platesc impozit. Vreau sa stiu daca pot scoate un certificat de atestare a edificarii constructiei pe partea de constructie pozitionata in afara autorizatiei. Sau ce pot face sa rezolv mai rapid. Reautorizarea si proiectul sunt singura solutie? Risc amenzi mari?
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2020
Mz11, utilizator

Alte discuții în legătură

Autorizatie anulata am o casa din 1995 pentru care mi s-a anulat ... Mz11 Mz11 AUTORIZATIE ANULATA Am o casa din 1995 pentru care mi s-a anulat autorizatia de construire. Fara a face un topic foarte mare, vreau sa stiu daca pot, ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa autorizatie constructie expirata ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
Proiect autorizatie casa ce este de facut in urmatoarea situatie: ... Mz11 Mz11 PROIECT AUTORIZATIE CASA Ce este de facut in urmatoarea situatie: o casa veche, construita in 91 initial fara autorizatii, proiect etc. Casa este construita ... (vezi toată discuția)