Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot intabula apoi.
Cat de legal este un astfel de contract?
Multumesc
Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot intabula apoi.
Cat de legal este un astfel de contract?
------------------
Trebuie sa oferiti mai multe detalii = altfel trebuie sa presupunem
1.Daca este"neintabulata"- rezulta ca este - o constructie"neterminata" ",in curs" si nu este " o casa" este o constructie = in curs sau neterminata. O casa - in justitie - este un imobil = " locuibil",conectat la utilitati si intabulat,impozabil.
2. In situatia dvs - intabulat/impozabil este- " numai terenul" deoarece numai pt teren platiti impozit.
3) Varianta pt dvs este " sa cumparati" "in/cu acte" - numai ce este intabulat/impozabil - adica numai terenul,dar sa platiti ,daca nu se poate altfel/daca doriti = sa platiti si terenul si " constructia neterminata/neintabulata sau pct 4 =
4).Solutia dnei avocat Cristina P,,,,,,,,,Se poate intra in legalitate si ulterior edificarii constructiei, prin obtinerea unei noi autorizatii de construire.
Apoi, o intabulati.
Casa este locuibila , declarata la impozite , dar mai sunt lucrari de executat.Autorizatia de constructie este expirata. Vreau sa o cumpar repede . Este valabil contractul de vanzare astfel facut ?