avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare casa ”la gri”
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare casa ”la gri”

Vreau sa cumpar o casa in stadiul ”la gri” - tencuita, cu ferestre, usa exterioara, acoperis cu invelitoare, fara utilitati trase.
- Ce acte trebuie sa aiba casa, in afara de autorizatia de construire?
- Se poate intabula?
- Si, in al doilea rand, dupa ce o cumpar, fiind la gri, se considera ca activitatea de construire nu s-a terminat si deci autorizatia de construire imi poate expira daca nu ma grabesc cu finisarile? Imi poate fi necesara o alta autorizatie?
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 15:52, 5 Septembrie 2012
Acte de proprietate pentru teren, autorizatie de construire pentru casa si este posibil si procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor ca sa nu mai aveti probleme cu expirarea termenului la autorizatie (tine numai de cei de la primarie). Se poate intabula daca a fost trecuta suprafata construita la impozite si taxe locale, apoi ati facut documentatia cadastrala. Se poate face intabularea si pentru constructii neterminate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de construire expira. in ce stadiu al constructiei pot intabula imobilul? VALERICA1955VALERICA VALERICA1955VALERICA Buna ziua, am o casa cu etaj in constructie.Am reusit sa montezi ferestrele si usile exterioare,exteriorul l-am izolat si vopsit iar gardul este cu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar o casa prin programul prima casa anytza_07 anytza_07 Buna Casa ce ne-o dorim este in rosu are 2 camere bucataria si baia doar tencuite iar 2 camere nu sunt tencuite. Nu vor de la primarie sa ne faca receptia la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)