avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Legislatie de mediu
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Legislatie de mediu

Buna ziua,

puteti sa-mi spuneti, va rog, daca in anul 2004 exista legislatie de mediu care sa stabileasca distanta dintre o groapa de gunoi si o proprietate privata?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2020
gpestean, utilizator
Cel mai recent răspuns: gpestean , utilizator 18:56, 30 Septembrie 2020
Ordinul MS nr. 119/ 2014 cu modificarile si completarile ulterioare, aflat in vigoare in prezent, a abrogat Ordinul MS nr. 536/1997 pentru aprobarea Normelor de igienă şi a recomandărilor privind mediul de viaţă al populaţiei, publicat în MO al României, Partea I, nr. 140 din 3 iulie 1997, cu modificările ulterioare.
Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare ghena ecologica langa bloc bygserv bygserv Buna ziua, Nu stiu daca am ales bine categoria si forumul in care sa postez acest text dar sper ca da. Am o mica problema la care caut lamuriri si multumesc ... (vezi toată discuția)
Distanta marcu ovi marcu ovi buna ziua as dori sa stiu care este distanta la care poate functiona un depozit de cereale si un siloz fata de constructii civile ( case si blocuri) si care ... (vezi toată discuția)
Autorizatie dsv 1burebista 1burebista Buna ziua, As dori sa va intreb care sunt normele de igiena care trebuiesc respectate pentru a obtine autorizatia de functionare de la DSV, pentru un stand ... (vezi toată discuția)