avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am rupt stergatoarele unei masini care bloca alte 4 , ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am rupt stergatoarele unei masini care bloca alte 4 , nu erau ...

Am rupt stergatoarele unei masini care bloca alte 4 , nu erau locuri de parcare dar erau multe masini parcate. Respectivul domn a pus o duba in spatele tuturor fara nr de telefon la 10 seara.Am rupt stergatoarele si i-am zis ca ii offer suma de 300lei sa le cumpere si nu este de acord ca persoana de la magazin avea o camera instalata si i-a aratat cum s-a petrecut incidentul.Ce se poate intampla? Am fost reclamat la politie
O sa fiti cerecetat penal pentru distrugere.
Si ce se poate intampla in acest caz ?
~ Conținut șters la cerere ~
Sa Inteleg ca este destul de grava situatia, dl. respectiv doreste suma de 500 lei (prima oara vroia sa ii platesc si parbrizul, eu am verificat la ITP si era deja spart ). Cum trebuie sa procedez si nu inteleg de ce am fost aratat pe camera inainte ca politia sa primeasca plangerea.
Este ideal sa va intelegeti ca sa isi retraga plangerea.

Alte discuții în legătură

Citatie la politie pentru distrugere FlagellumDei FlagellumDei Buna Ziua. Astazi am primit o citatie la politie in calitate de reclamat pt. distrugere. Nu stiu sigur, dar banuiesc pentru ce sunt reclamat. Deseori seara ... (vezi toată discuția)
Furt calificat stergatoare auto holyvmp holyvmp Buna seara, Va scriu in legatura cu o boacana de-a mea din urma cu 6 luni. Intr-o noapte, aflandu-ma in stare de ebrietate impreuna cu un prieten, am rupt ... (vezi toată discuția)
Vandalizare autoturism m0rpheus04 m0rpheus04 Buna ziua, Astazi, avand de efectuat un drum cu trenul in afara localitatii , am fost nevoit sa-mi parchez masina intr-o zona apropiata garii. Am cautat ... (vezi toată discuția)