avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier

daca in cazier apare o amenda penala si ulterior am un accident cu masina si mi se face dosar penal se adauga la pedeapsa si amenda penala?????

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cercetasa , utilizator 16:22, 9 Aprilie 2010
depinde dupa cata vreme.
de principiu da ,oricum nu sunteti recidivist
Ultima modificare: Vineri, 9 Aprilie 2010
doberv, utilizator
adica daca in cazier am numai amenda penala nu sunt considerat recidivist?
ma scuzati dar n am inteles raspunsul dvs.
recidiva o atrage o pedeapsa mai mare de 6 luni iar dvs vi s-a aplicat o amnda penala
~ Conținut șters la cerere ~
De ce nu explicati mai clar despre ce e vorba?

Cum sa vi se adauge amenda? nu ati platit-o?
Oricum, accidentul e din culpa, oricum nu ar constitui al doilea termen al recidivei.

Alte discuții în legătură

Pieton lovit pe trecere, cu 45 de zile ingrijiri medicale ToneCezar ToneCezar Buna ziua, in luna August am accidentat o batrana aflata in traversare unei treceri de pietoni, din Sectorul 5. Drumul era cu o singura banda pe sens, iar in ... (vezi toată discuția)
Daune materiale sau morale? Statescu Statescu Buna seara! Intr-un proces penal, ca parte vatamata , sunt si parte civila. Ce daune (materiale si/sau morale, cuantumul lor) ar trebui sa cer pentru ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa elena_71e elena_71e buna seara! intrebarea mea este ce pedeapsa ce poate primi pentru vatamare corporala din culpa(accident de circulatie),56 zile ingrijiri medicale.In cazul in ... (vezi toată discuția)