avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala din culpa

buna seara! intrebarea mea este ce pedeapsa ce poate primi pentru vatamare corporala din culpa(accident de circulatie),56 zile ingrijiri medicale.In cazul in care se da inchisoare cu suspendare cam pe ce termen,iar daca se anuleaza permisul de conducere dupa cat timp se mai poate da examen pentru obtinerea altui permis .mersi mult
pedeapsa este intradevar cu suspendare, insa perioada este in functie de apararile pe care vi le faceti si avocatul care va apara.
permisul se poate lua dupa un an de zile de la data cand hotararea de condamnare a ramas definitiva in baza unei cereri facute comandantului politie prin care solicitati sa vi se aprobe sa dati examen.

av zaharia f.
Daca opereaza impacarea /retragerea plangerii penale prealabile se va dispune incetarea urmaririi penale /incetarea procesului penal
Acestea pot opera chiar in apel sau recurs .Aveti in vedere aceste doua situatii mentionate de mine , pentru a evita unele mentiuni in cazier ;)
daca va fi o pedeapsa de inchisoare cu suspendare de cel mult un an ,intervine reabilitarea de drept (dupa ce perioada)sau e nevoie de proces?mersi frumos
La pedeapsa cu suspendarea intervine reabilitarea de drept.
termenul deincercare pana va reabilitati, daca primiti o pedeapsa cu suspendare, este compus dintr-o perioada de 2 ani plus pedeapsa care o veti primi.

av zharia f.

Alte discuții în legătură

Accident rutier grav razvandrumea razvandrumea Buna ziua!Acum aproape 3 ani am avut un accident rutier in care eu am fost vinovat ,lovind o persoana pe trecerea de pietoni.Persoana s-a ales cu mai multe ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala cu victime drakushor drakushor Buna seara, Am avut un accident rutier iar in masina cealalta au rezultat 3 victime , eu soferul celeilalte masini am fost dus la spital , din pacate ... (vezi toată discuția)
Sanctiune accident trecere de pietoni kalasnikov kalasnikov salut..imi cer scuze daca a mai fost initiat acest subiect in alta parte dar eu nu l-am vazut. intrebarile mele sunt simple. 1. ce sanctiune se aplica ... (vezi toată discuția)