avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Buna ziua, Intentionez sa distribui produse care ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Buna ziua, Intentionez sa distribui produse care contin CBD in ...

Buna ziua,

Intentionez sa distribui produse care contin CBD in Romania, din import. In acest sens, as avea nevoie de o consultatie, ulterior posibil colaborare cu un jurist - imi puteti recomanda o persoana cu experienta/interes in acest domeniu relativ nou ?

Multumesc,
Zi buna.
Lizeta Stan
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2020
liz5, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 15:31, 5 Octombrie 2020
Bună, eu vă pot ajuta, dacă nu ați găsit încă ajutor.
O zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Job in domeniu juridic ...iluzie alina111 alina111 am absolvit facultatea de drept in anul 2004 ,dar pina acum n-am reusit sa-mi gasesc un post in domeniu ,motivul ?-invocarea lipsei de experienta exista ... (vezi toată discuția)
Contr de colaborare sau contr de ditributie produse hajnyci hajnyci Buna ziua! In cazul in care o firma distribuie produsele unei alte firme si invers, adica si firma 2 va distribui produsele firmei 1 ar trebui sa incheie un ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale vizante vizante intrucat detin o mica firma, care incearca cu greu sa supravietuiasca, si intentionez sa accesez fonduri structurale as dori sa stiu care din cursurile de mai ... (vezi toată discuția)