avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reactivare Cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reactivare Cim

Bună seara! Am încetat un contract de muncă cu data de 18 august 2020, demisie. Persoana a avut pe 14 și 17 august, 2 nemotivate. În urma controlului de la Itm, s a cerut reactivarea contractului, suspendarea pt zilele de 14 și 17 august, incetare suspendare, apoi incetare cim. Am urmat pașii, dar nu ma lasă să încetez cu aceeași dată, de 18 august. Ce i de făcut în această situație? Va rog să-mi dați un sfat
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2020
elam, utilizator
Cel mai recent răspuns: elam , utilizator 19:26, 5 Octombrie 2020
Ce mesaj va da aplicatia ?
Ca nu pot înceta contractul cu o dată anterioară datei reactivarii
Ca nu pot înceta contractul cu o dată anterioară datei reactivarii
Cu ce data l-ati reactivat ?
Cu 18 august

Alte discuții în legătură

Modificare norma de lucru la cim incetat hmarce hmarce Pentru a modifica norma de lucru la un CIM incetat cum procedez ? Am posibilitatea sa reactivez contractul, dar la articol reactivare aplicatia Revisal are ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal mihaelacocos mihaelacocos Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Un salariat si-a dat demisia , trimitand-o pe email. Societatea nu a luat in considerare aceasta forma, deoarece persoana ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata inseamna suspendare cim? andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, daca angajatul a solicitat un concediu fara plata de 20 zile lucratoare pt studii si i l-am aprobat trebuie inregsitrat in revisal ca ... (vezi toată discuția)