avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corecție revisal de pe CNP pe CIF PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corecție revisal de pe CNP pe CIF PFA

Buna seara,am următoarea problema si va rog sa ma ajutati.Am o angajată din 05.08.2029 pe un P.F.A. pt care am transmis revisalul iar la date angajator am trecut CNP in loc de CIF.Prima declarație 112 am transmis o In septembrie si am trecut CIF-ul pentru PFA si plata obligațiilor s-a facut pe CIF.In data de 07.09.2020 angajata a născut si a intrat în cobcediu post natal de 42 de zile după care va intra în concediu ingrijire copil.Intrebarea mea este cum pot sa modific revisalul de pe CNP PFA pe CIF PFA asa incat sa nu aive probleme la întocmirea dosarului pentru Indeminizatie crestere copil .Mentionez ca am incercat sa corectez datele angajator dar nu imi permite revisalul.Va rog sa-mi dati o soluție, va multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2020
geogiana09, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:39, 15 Ianuarie 2023
Deci in revisal se declara doar contractele de munca cu persoane fizie. O colaborare cu cineva care e autorizata ca pfa se face doar cu contract de prestari servicii, nu cu contract de munca si deci nu se trece in revisal si nici in d112.. Odata ce ati inceput colaborarea pe pfa-ul respectiv, trebui sa fi inchis cotractul de munca in revisal. Separat, doar pfa-ul isi platea in continuare contributiile catre stat de la data incetarii contratului de munca.
Buna ziua,cred ca nu am fost explicita,Pfa-ul este angajatorul iar revisalul s-a trimis trecandu-se la date angajator CNP titularului de Pfa si nu CIF-ul,angajata este cu contract de munca .Multumesc !!!
Modificarea se poate face apasand butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Angajator".
Astfel:
- categorie angajator : Persoana Fizica
..
- Forma juridica : persoana fizica autorizata

- CNP/CIF - introduceti codul fiscal in loc de CNP
Buna,multumesc pt raspuns,am incercat varianta dar imi apare mesajul ,,CNP invalid,totuși am putut salva registru asa...nu stiu daca apare vreo eroare la depunere
Nu apare nicio eroare la depunere ....este corect ce va apare.

Alte discuții în legătură

Corectie revisal pe cnp pentru pfa Krys3881 Krys3881 Buna ziua, Asa dori sa imi spuneti va rog cum pot face corectia revisalului prin modificarea Cnp-ului si scrierea Cui_ului unui PFA si daca pot transmite in ... (vezi toată discuția)
Detașare in sua Mateiutza Mateiutza Detașarea in SUA cum se transmite in revisal, in baza cărui articol din Codul Muncii? (vezi toată discuția)
Un angajat va intra in telemunca. trebuie transmis in revisal? ... MuscaAnca MuscaAnca Un angajat va intra in telemunca. Trebuie transmis in revisal? In cazul in care trebuie transmis imi spuneti va rog cum? Nu gasesc optiunea telemunca la ... (vezi toată discuția)