avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Eu lucrez in domeniul horeca, iar 3 luni am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Eu lucrez in domeniul horeca, iar 3 luni am fost in ...

Buna ziua! Eu lucrez in domeniul horeca, iar 3 luni am fost in somaj tehnic in urma pandemiei. M am intors la munca pe 29 iunie. Acum in prezent am incercat sa aplic pentru un credit si mi s a comunicat ca la anaf nu mai apar cu veniturile declarate din luna aprilie. Ce inseamna asta? Ca practic eu in momentul de fata nu sunt angajata nicaieri si ca lucrez la negru? Si ce pot face in privinta asta? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 6 Octombrie 2020
Inseamna ca angajatorul nu a depus sau a depus gresit Declaratia D112....ati semnat contract de munca ?....ati primit un exemplar ?
Nu am semnat nimic dupa pandemie. Cand m am reintors la munca dupa somajul tehnic nu am semnat absolut nimic. Raspunsul angajatorului a fost ca aceste contributii sunt vizibile abia cam la o luna dupa plata lor si ca ceea ce au platit pentru mine in iulie trebuie sa se vada dupa 25 august. Problema este ca suntem in octombrie, iar celor de la anaf nu le apare pe nici o luna tocmai din aprilie.

Cornel Vasile a scris:

Inseamna ca angajatorul nu a depus sau a depus gresit Declaratia D112....ati semnat contract de munca ?....ati primit un exemplar ?

Intr-adevar , pentru iulie apare dupa 25 august .... la angajare nu ati semnat c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt angajat in domeniul horeca si am beneficiat de ... bv69nelu bv69nelu Buna ziua! Sunt angajat in domeniul Horeca si am beneficiat de somaj tehnic 75% pentru o perioada de patru luni \"mai-iunie-iulie-august\", doresc sa va ... (vezi toată discuția)
Problema revisal/anaf d112 octavianmateo96 octavianmateo96 Buna ziua. Intampin si eu cateva probleme si ar fi minunat sa ma puteti ajuta/lamurii daca ati trecut prin probleme de genul ... Lucrez de 4 luni la firma ... (vezi toată discuția)
Nu apare ultima luna la anaf la interogare pentru credit. rogomisha rogomisha Buna ziua, sper sa gasesc pe cineva sa ma lamureasca si pe mine. La sfarsit de de Mai am depus o cerere de acordare credit personal. Nu am restante sau ... (vezi toată discuția)