avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in CCC cu handicap de la 3 la 4 ani , copilul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in CCC cu handicap de la 3 la 4 ani , copilul avand acum ...

Sunt in CCC cu handicap de la 3 la 4 ani , copilul avand acum 3 ani si 2 luni si sunt din nou insarcinata in 10 saptamani. Ce indemnizatie voi lua pentru cel de-al doilea copil tinand cont ca voi naste inainte ca primul sa implineasca 4 ani ? Va fi aceiasi suma pe care am luat-o pentru primul copil primii 3 ani ? Sau cuantumul minim al idemnizatiei de 1250 lei pe care il iau pe perioada 3 - 4 ani ? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil tata sony_stef sony_stef Buna ziua. As dori sa adresez si eu cate-va intrebari in legatura cu cresterea copilului de catre tata. Sotia mea este insarcinata in 7 luni si nu a lucrat ... (vezi toată discuția)
Ccc copil handicap Crystyana30 Crystyana30 Buna ziua, daca sunt in ccc copil cu handicap până la 3 ani când trebuie să reîncep activitatea pt a putea beneficia de stimulent? Tot cu 60 de zile ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Lamiita Lamiita Bună ziua, va rog sa mă lamuriti într. O problema :nora mea și. A dat demisia în 13 iulie 2018 , a rămas însărcinată și va naște în aprile 2019 . ... (vezi toată discuția)