avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Impact social rezidenti -functionare gradinita.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Impact social rezidenti -functionare gradinita.

Multumesc anticipat pentru o opinie obiectiva in urmatoare speta: la parterul blocurilor exista spatii comerciale. Gradinita s-a extins in ultimii ani si a inchiriat tot mai mult spatiu amenajand un loc de joaca vis a vis de cladire. Au facut demersurile necesare si au introdus o trecere de pietoni pe o strada mica. Conform legii 25 m nu se parcheaza ceea ce inseamna ca locurile de parcare fara plata dispar. Dupa ce copiii sunt adusi la gradi si se parcheaza oriunde, gradinita cheama politia care da amenzi/ puncte penalizare locatarilor blocurilor respective parcate in imediata apropiere a gradinitei. Acest business se dezvolta distrugand linistea rezidentilor. Ce se poate face, va rog?

Alte discuții în legătură

Monopolizarea spatiului din fata, spatele si lateralul blocului alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Locuiesc intr-un bloc situat pe colt, in Ors Pantelimon. Primarul nu ia nici o masura impotriva vecinilor ce ocupa spatiul din jurul blocului. Unde pot ... (vezi toată discuția)
Probleme cu parcarea aaaalexandra aaaalexandra seara. De cele mai multe ori nu gasim loc de parcare decat in spatele blocului din fata. Acesta are gradina doar in fata. In spate exista o cale de acces ca o ... (vezi toată discuția)
Gradinita la parterul blocului si curte de joaca in fata blocului stefanelul stefanelul Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc la etajul 1. La parter functioneaza o gradinita cu aprox. 30-50 de copii. In fata blocului, inclusiv si sub balconul meu, este ... (vezi toată discuția)