avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Baza de calcul pentru CM cu venituri CCC, alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Baza de calcul pentru CM cu venituri CCC, alocatie

Bună ziua,

Va rog sa ma ajutați cu o neclaritate. Pentru baza de calcul al indemnizației zilnice pentru concediul medical se ia în considerare la venitul brut alocația copilului? Menționez ca în cazul celor 6 luni, în 5 dintre ele am primit indemnizație pentru CCC. Din câte am înțeles, venitul net în cazul acesta e același cu venitul brut?
Dar tichetele de masa se includ la venitul brut?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2020
mirela.m, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu medical adrianasef adrianasef Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil din 7 aprilie , concediu care se va incheia in ianuarie cand copilul va face un an. In aceasta perioada am fost ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal si concediu prenatal ELENAGOGONEA ELENAGOGONEA Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se calculeaza riscul maternal si concediul prenatal? din cate am citit riscul maternal este 75% ... (vezi toată discuția)
Situatie: 15 zile co inainte de prenatal neefectuate ContSters114803 ContSters114803 Situatie : daca inainte de a intra in prenatal mai am 15 zile de concediu odihna si contractul de munca se suspenda pe un an, angajatorul trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)