avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am eu cateva nelamuriri legate de programul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am eu cateva nelamuriri legate de programul de lucru, ...

Buna ziua,

Am eu cateva nelamuriri legate de programul de lucru, este vorba de o pizzerie cu livrari la domiciliu.

Programul nostru este zilnic 10-23. In acest interval timpul efectiv de lucru este de 6-8 ore zilnic dar avem nevoie de oameni in tot acest interval pentru ca o zi nu seamana cu alta ne gandeam la urmatoarea varianta de program: doua zile 11 ore si 30 de minute cu 1 ora si 30 de munute pauza urmate de doua zile libere si tot asa. Ce parere aveti? asa se respecta si repausul saptamanal de 48 de ore

A 2 a intrebare avem pe cineva cu inca un job si ar putea sa vina de 2 ori pe saptamana care o tura adica 11 ore si 30 de min iar in anumite zile 6-7 ore adica jumatate de tura? Ce tip de contract as putea sa ii fac? Ce se intampla daca nu isi face norma? Este ok sa ii trec ore nelucrate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: AndreiN1988 , utilizator 11:25, 9 Octombrie 2020
2. C.i.m.cu timp partial / norma intreaga ....... ore/săpt si repartizare inegală.
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va refetiti la turele de 11 ore si 30 de minute?
Va referiti la persoana care poate sa vina uneori tura intraga alteori jumatate de tura? Ce se intampla cu orele nelucrate? Este ok sa le trec ca si ore nelucrate? Ca la concediu fara plata stiu ca trebuie suspendat contractul din revisal

Cornel Vasile a scris:

2. C.i.m.cu timp partial / norma intreaga ....... ore/săpt si repartizare inegală.

Care ore nelucrate , daca are o repartizare inegala?
Pai am scris ca exista posibilitatea sa nu isi faca tura intreaga. Dupa calculele mele o sa aiba cam 8 ture a cate 11.5 ore asta inseamna 92 de ore. Ce se intampla cu restul de ore. Este ok sa le trec ca si ore nelucrate?

Cornel Vasile a scris:

Care ore nelucrate , daca are o repartizare inegala?

Alte discuții în legătură

Repartizarea programului de lucru Bubinubi Bubinubi va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: cum as putea sa trec in CIM repartizarea programului de lucru de 11,5 (11h30min)/ zi, doua zile consecutive, ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o nelămurire ce ține de norma de lucru. zilele ... AlexEsanu AlexEsanu Bună seara, Am o nelămurire ce ține de norma de lucru. Zilele de sărbătoare legală se scot din norma lunară de lucru? Adik eu dacă muncesc într-o zi ... (vezi toată discuția)
Pontarea jumatatii de ora Bubinubi Bubinubi va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: pentru un program de lucru in ture: 12/36, respectiv 1 zi cu 1 zi (asta este pretentia patronului, doreste sa ... (vezi toată discuția)