Buna ziua,
Ma intereseaza cum as putea identifica pozitia unei boxe in subsolul unui bloc.
Mentionez ca am achizitionat un apartament, care a venit si cu o boxa in subsol (boxa XY conform contract vanzare-cumparare). dar am dificultati in a o identifica in subsol. In cadastru nu apare pozitia exacta a boxei, ci doar planul ei teoretic (pereti + usa intrare).
Trebuie sa existe un plan al acelui subsol? Daca da, unde l-as putea gasi?
Mentionez ca am intrebat la Asociatia de Proprietari, dar aparent nici ei nu sunt siguri...
Multumesc!
Cate boxe sunt la subsuol?. Ati incercat sa discutati cu vecinii , ?poate reusiti sa gasiti boxa prin eliminarea boxelor celorlalti
Imposibil, sunt foarte multe (bloc cu 60 apartamente), și o buna parte nu sunt ocupate. Nu vreau sa ocup abuziv boxa altcuiva, asa ca as prefera s-o identific pe a mea, din motive legale.
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa va puna la dispozitie cartea tehnica a constructiei
Multumesc pentru raspuns. Tinand cont ca blocul a fost construit in 1980, este obligatorie existenta acelei carti tehnice a constructiei si sa fie identificate si boxele pe ea?
Daca cumva nu exista la asociatie (sau nu vor dori sa o puna la dispozitie), unde ar mai putea fi gasita?