avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Identificare pozitie boxa la subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Identificare pozitie boxa la subsol

Buna ziua,
Ma intereseaza cum as putea identifica pozitia unei boxe in subsolul unui bloc.
Mentionez ca am achizitionat un apartament, care a venit si cu o boxa in subsol (boxa XY conform contract vanzare-cumparare). dar am dificultati in a o identifica in subsol. In cadastru nu apare pozitia exacta a boxei, ci doar planul ei teoretic (pereti + usa intrare).
Trebuie sa existe un plan al acelui subsol? Daca da, unde l-as putea gasi?
Mentionez ca am intrebat la Asociatia de Proprietari, dar aparent nici ei nu sunt siguri...
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: col409 , utilizator 16:48, 23 Noiembrie 2024
Cate boxe sunt la subsuol?. Ati incercat sa discutati cu vecinii , ?poate reusiti sa gasiti boxa prin eliminarea boxelor celorlalti
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa va puna la dispozitie cartea tehnica a constructiei
mydream a scris:

Cate boxe sunt la subsuol?. Ati incercat sa discutati cu vecinii , ?poate reusiti sa gasiti boxa prin eliminarea boxelor celorlalti

Imposibil, sunt foarte multe (bloc cu 60 apartamente), și o buna parte nu sunt ocupate. Nu vreau sa ocup abuziv boxa altcuiva, asa ca as prefera s-o identific pe a mea, din motive legale.

ynocentta a scris:

Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa va puna la dispozitie cartea tehnica a constructiei

Multumesc pentru raspuns. Tinand cont ca blocul a fost construit in 1980, este obligatorie existenta acelei carti tehnice a constructiei si sa fie identificate si boxele pe ea?
Daca cumva nu exista la asociatie (sau nu vor dori sa o puna la dispozitie), unde ar mai putea fi gasita?
Cand ati cumparat apartamentul nu ati intrebat vanzatorul care e boxa?Nu ati vazut-o inainte?

Alte discuții în legătură

Am cumpărat un apartament cu boxă la subsol. notarul a validat ... col409 col409 Am cumpărat un apartament cu boxă la subsol. Notarul a validat existența apartamentului și a boxei. Apartamentul există, dar boxa nu se poate ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez boxa jeni1234 jeni1234 Am cumparat de curand un apartament iar in contract mi s-a specificat ca mi se cedeaza dreptul la o boxa in subsol. O boxa ce le apartinea de 10 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Recuperare boxa subsol Ioana671 Ioana671 Buna ziua! In contractul de cumparare a apartamentului este specificat ca apartamentul are si boxa. Nu sunt specificati exact mp ai boxei, doar cota parte ... (vezi toată discuția)