avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprejmuire teren fara autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprejmuire teren fara autorizatie de constructie

Doresc sa imprejmuiesc (provizoriu) un teren pe care tocmai l-am achizitionat, astfel incat sa delimitez limitele proprietatii si sa previn accesul din exterior sau depozitarea gunoaielor.

Exista tipuri de imprejmuire care nu necesita autorizatie de constructie? De exemplu, daca doresc sa construiesc un grad format din stalpi metalici si panouri de plasa bordurata, dar fara fundatie de beton pe perimetrul gardului, este necesara autorizatie de constructie?

Puteti sa-mi indicati va rog si legea/articolul unde este reglementat acest lucru?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cpypst , utilizator 13:08, 12 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurare gard Danmorar82 Danmorar82 Buna ziua, In jurul blocului nostru avem un gard cu fundatie de beton si plasa de sarma care are nevoie de restaurare. Suntem o asociatie de proprietari si ... (vezi toată discuția)
gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)
Acte necesare constructie gard Iulian.t Iulian.t Buna ziua. Pentru a construi gard stiu ca e necesara a.c. parcela nu a mai fost imprejmuita si nu am alte garduri langa. Ce acte sunt necesare ... (vezi toată discuția)