avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecinul meu a construit un gard cu fundatie , dar a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecinul meu a construit un gard cu fundatie , dar a gresit la ...

vecinul meu a construit un gard cu fundatie , dar a gresit la masuratori cu 40 cm pe lungime de 65 m si l-a plasat pe proprietatea mea . Ce trebuie sa fac sa il determin sa desfiinteze gardul ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:20, 13 Octombrie 2020
Doar prin instanta..prin revendicara
Solutia este un proces civil având ca obiect granituire si revendicare.Se va efectua o expertiza tehnica care va stabili suprafața de teren acaparată,linia de hotar etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare linie de hotar nica.sanda nica.sanda Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: In spatele casei ramase de la parinti ,(in care nu locuieste numei deocamdata, dar am vrut sa o ... (vezi toată discuția)
Expertiza - granituire tytys tytys Am cumparat in anul 2005 o casa cu un teren aferent de 1500 mp conform titlului de proprietate al fostilor proprietari,iar expertul dupa efectuarea ... (vezi toată discuția)
Limita de proprietate; masuratori cadastrale voit eronate Bogdan Alexandru Bogdan Alexandru Buna ziua, Am urmatoarea problema legata cu limita de proprietate: Vecinul meu a facut cadastru acum 4 ani; Pe limita de proprietate era si inca este ... (vezi toată discuția)