avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua am un copil cu autism 8 ani la scoala ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua am un copil cu autism 8 ani la scoala speciala la care ...

buna ziua am un copil cu autism 8 ani la scoala speciala la care umbla se tot insista purtarea mastii dar copilulnu vra sa poarte nu l pot invata nicicum cu masca.exista vreun articol de lege in care sa fie scutit de purtarea mastii?detine certificat de handicap grav.
va multumesc

Alte discuții în legătură

Obligativitate purtare masca in spatii publice inchise misu77 misu77 Buna ziua, Este obligat un copil de 3 ani sa poarte masca intr-un spatiu public inchis,transport in comun etc? Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna seara. ce putem face sa eliminam purtarea mastilor in scoli? ... Arianna Liliana Arianna Liliana buna seara. Ce putem face sa eliminam purtarea mastilor in scoli? Este nevoie sa strângem cât mai multe semnături de la părinți sau cum putem proceda? Va ... (vezi toată discuția)
Drepturi bănești ContSters498888 ContSters498888 Buna ziua. 1. Am un copil cu autism cu certificat de handicap grav pentru care primesc o indemnizație lunară de la primărie în cuantum de 1162 lei, până ... (vezi toată discuția)