avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PROGRAM LINISTE. SE POATE STABILI SI UN ALT PALIER ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PROGRAM LINISTE. SE POATE STABILI SI UN ALT PALIER ORAR LA PRANZ : IN LOC DE 13 ...

SE POATE STABILI SI UN ALT PALIER ORAR LA PRANZ :
IN LOC DE 13 - 14 ---- 13:30 - 16:30 DE EXEMPLU ?? SAU ALT ORAR ?

MULTUMESC,
C. LUCA

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:06, 17 Octombrie 2020
In afara perioadelor stabilite prin lege, asociatiile de proprietari pot stabili si alte intervale prin Regulamentul de functionare al blocului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Programul de liniste este concret prevazut in disp L nr 61/1991 republicata
Asopciatiile de proprietari pot dispune program de liniste prin regulamentul de ordine interioara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare apartament bloc 2018 scadarama scadarama Au fost introduse prevederi noi la legea 61/1991? Orarul de lucru a ramas 8-13, 14-22? Administratia blocului face programul de liniste sau prevaleaza legea 61? (vezi toată discuția)
Program liniște bloc Georgiana45 Georgiana45 Bună ziua, Am și eu o întrebare legată de programul de liniște la bloc. Pe avizier este afisat programul de liniște cel legat din 1991 cu modificarile ... (vezi toată discuția)
Este legal programul de liniste stabilit de asociatia de proprietari? Bogdan Bibicu Bogdan Bibicu Buna seara! Va prezint o situatie si sper sa ma puteti ajuta/lamuri: Am de efectuat cateva reparatii in apartament si am dat 2 gauri cu bormasina pentru, ... (vezi toată discuția)