avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bolarzi ilegali
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bolarzi ilegali

Primaria a aprobat unui vecin montarea de bolarzi pe cheltuiala lui pentru a impiedica parcarea masinilor pentru trotuar, astfel incat o persoana de la adresa respectiva, aparent cu handicap, sa poata circula pe trotuar.
Dupa ce a primit aprobarea, vecinul a montat un fel de bolarzi rabatabili, cu cheie, astfel incat sa-i poata culca la sol doar el. Deci cand el e plecat, nu poate parca nimeni pe trotuar, pe cand atunci cand vine, trotuarul devine locul lui de parcare privat (pentru ce-a de-a doua masina).

Politia rutiera s-a deplasat la locatie si a dispus demontarea bolarzilor ilegali, si inlocuirea cu altii conform prevederilor legale.

A trecut un an, si respectivul tot nu a montat bolarzi ficsi pentru ca de fapt pe el nu il interesa sa blocheze trotuarul pentru masini, ci sa il blocheze doar pentru CELELALTE masini.

Aceste aprobari de la primarie nu devin nule dupa o perioada de nepunere in aplicatie, sau pentru rea credinta?
Cel mai recent răspuns: snipe1975 , utilizator 23:25, 18 Octombrie 2020
deci probleme nu e cu bolarzii, ci ca parcheaza vecinul pe trotoar, in loc sa parcati cu totii.
chemati politia pt parcare ilegala pe trotuar.
Ar trebui ca primaria sa ii demoleze daca nu se conformează prevederilor legale.
Sesizati primaria sa ia măsurile legale care se impun.
Au fost demolati cei montati ilegal, insa nu s-au mai montat cei legali, pentru ca solicitantul a fost de rea credinta. Acum primaria refuza sa anuleze aprobarea.
Nu mai este cazul, pentru ca acum poate parca oricine. Ideea este ca cererea pentru montare a fost facuta cu rea credinta, si ar trebui anulata aprobarea.
de ce vi se pare ca a foat facuta cererea cu rea credinta ? si daca a fost, cum dovediti ?
oricum, pare ca nu mai are de gand sa monteze altii .

Alte discuții în legătură

Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Afis parcare legal sau ilegal andrei881 andrei881 Buna.Pe strada mea trotoarele sunt foarte largi(cca. 4-5 mt) ma gandesc sa putem parca, toti parcam fara probleme. Pe portiunea de trotuar di fata unei ... (vezi toată discuția)
Pot parca pe calea de acces a curtii mele daca blochez alte masini? giulia.vic giulia.vic Buna ziua, Doresc sa parchez pe calea de acces a curtii mele, fara a incomoda vecini, pietoni, etc. Problema este ca perpendicular pe calea de acces este un ... (vezi toată discuția)