avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, dețin un teren intravilan , curti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, dețin un teren intravilan , curti constructii (conform ...

Bună ziua,
dețin un teren intravilan , curti constructii (conform CF) și plătesc impozit la primărie aferent regimului juridic menționat mai sus.
În anul 2013 am și primit o autorizație de construire emisă de Consiliul Judetean deoarece primăria comunei în care se afla terenul nu are birou de Urbanism.
Investiția pentru care a fost emisă Autorizația de construire , plus toate avizele de începerea lucrărilor de la Inspectoratul de stat în construcții. În final Autorizația de construcție a expirat deoarece investiția nu s-a mai făcut.
În anul 2020 am dorit sa fac o altă investitie pe același teren și m-am adresat în acest sens Biroului de Urbanism al CJ. Dânșii s-au uitat pe PUG-ul localitații și m-au informat că o parte din teren cade în extravilan și necesită realizarea unui PUZ. Deci pe un teren care a avut deja în trecut o Autorizație de construire emisă de aceași instituție.
Desigur lucrurile se pot rezolva cu un PUZ dar asta cum se știe costă timp, bani și nervi.
Aș dori să întreb dacă sunt și alte soluții ?

Alte discuții în legătură

Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, teren cumpărat in 2007. intravilan in cartea funciara, ... GEORGEFLORIANLUNGU GEORGEFLORIANLUNGU Buna ziua, Teren cumpărat in 2007. Intravilan in cartea funciara, intravilan in certificatul de urbanism. Autorizație de construire emisa, Locuința ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)