avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Când se face plata indemnizației de concediu medical ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Când se face plata indemnizației de concediu medical pentru izolare (COVID-19)?

Când se face plata indemnizației de concediu medical pentru izolare (COVID-19)?

Sunt în izolare (contact direct) și urmează să mi se emită decizia de izolare de la DSP în termen de 30 de zile de la sfârșitul perioadei de izolare (adică 30 de zile de la sfârșitul săptămânii următoare). Certificatul de concediu medical mi se va emite retroactiv de către medicul de familie doar după emiterea acestei decizii de izolare.
Având în vedere că lichidarea salariului pentru luna octombrie se va face la începutul lunii noiembrie, când voi primi banii aferenți acestei perioade de izolare și concediului medical implicit dacă nu mi se va emite decizia de izolare până în ziua de salariu?

Alte discuții în legătură

Când se face plata indemnizației de concediu medical pentru ... DianaCM DianaCM Când se face plata indemnizației de concediu medical pentru izolare (COVID-19)? Sunt în izolare (contact direct) și urmează să mi se emită decizia de ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 25.01 -31.01.2022 ... juridic dana juridic dana Ma confrunt cu urmatoarea problema: in perioada 25.01 -31.01.2022 m-am aflat in izolare, avand decizie eliberata de DSP in acest sens. Pana in prezent nu mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc ... Allexander97 Allexander97 Buna ziua, Mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc rezolvare. Mama mea a fost confirmata in 18.10.3 2020 pozitiv cu COVID-19, a primit ... (vezi toată discuția)