avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Mă întâlnesc cu o situație la care nu ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc ...

Buna ziua,

Mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc rezolvare.
Mama mea a fost confirmata in 18.10.3
2020 pozitiv cu COVID-19, a primit decizia de izolare pe mail, nu i s-a cerut niciun contract direct/indirect.
Noi, cei care stam în același apartament cu ea ne-am autoizolat, am sunat la tel. Verde și mi-au spus sa nu cumva sa ieșim.
Astăzi sunt la DSP , și au spus așa:" daca nu a declarat persoanele la medicul infecționist nu primesc decizie de carantină te , deci nici concediu medical". Am rămas surprins, mama mea nu a fost intrebata de contacti, cei de la DSP ne-au trimis la SPITALUL JUDEȚEAN, cel de la Judetean la DSP și așa mă plimba unul de la altul fara un rezultat.

Va rog să-mi spuneți cum să obțin acea decizie de carantină,pentru că suntem 4 persoane care avem nevoie de ea, ca o primă dovada la locul de munca, urmând concediul medical la sfârșitul carantinei.

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 22 Octombrie 2020
Deciziile de carantină / izolare sunt eliberate de către DSP.
Asta stiu și eu. Întrebarea este dacă nu se emit ce fac? Sunt la DSP dar degeaba!

Cornel Vasile a scris:

Deciziile de carantină / izolare sunt eliberate de către DSP.

Sesizati Ministerul Sanatatii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical covid TncAndrei TncAndrei Buna ziua, Mama a avut Covid și a primit o decizie de izolare de la DSP pentru 7 zile. Între timp alți membri ai familiei au fost testați pozitiv. Mama ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care am un angajat care este testat pozitiv ... florin.hutanu@testergrup.ro florin.hutanu@testergrup.ro Buna ziua, In cazul in care am un angajat care este testat pozitiv Covid-19, am obligatia sa anunt DSP? Ce alte obligatii am in calitate de ... (vezi toată discuția)