avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua in data de 16.10.2020 am susținut proba ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua in data de 16.10.2020 am susținut proba practică ...

Buna ziua in data de 16.10.2020 am susținut proba practică pentru redobândirea categoriei C la Târgu Mureș. In primul giratoriu polițistul examinator mi-a pus o frână deși în momentul respectiv nu circula nici un vehicul in interiorul intersecției, doar se apropia de intersecție o mașină acordăndu-mi RESPINS această practică fiind la ordinea zilei in rândul examinatorilor din discuțiile pe care le-am avut cu instructorii. Unde as putea să mă adresez cu o plângere, înafara de șefii lui deoarece au sute de plângeri care se opresc la nivelul Direcției și nimeni nu mișcă nimic iar mai sus nu merge nimeni de frica reexaminări cu respectivul personaj sau colegii lui. Menționez că am o mare experiență în domeniul, deoarece am lucrat 8 ani pe TIR înainte să am permisul anulat și cam știu ce vorbesc nu mă apuc sa arunc cu plângeri din lipsa de ocupație.
Ultima modificare: Luni, 19 Octombrie 2020
LucaSilviu, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua - tamponare fara victime tudoracherazvan tudoracherazvan Este prima data cand scriu dar va urmaresc cu interes de mult timp ,incerc sa obtin o parere de la un specialist si o parere arbitrara intr-un necaz pe care ... (vezi toată discuția)
Atitudinea unui politist de la "rutiera" adrian.sm adrian.sm Buna ziua , ma numesc Adrian si sunt din Satu Mare. Inainte sa scriu cele intamplate de mine doresc sa precizez scopul si anume Nivelul de pregatire ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima andracristina andracristina Buna ziua, Ieri pe drumul pana acasa am oprit pe sosea pentru ca mergeau pe partea carosabila 3 fete, una dintre ele s-a intors si s-a urcat pe masina dupa ... (vezi toată discuția)