avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua! M-am mutat in Târgu Mureș în chirie, ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua! M-am mutat in Târgu Mureș în chirie, fiind studentă. ...

Bună ziua! M-am mutat in Târgu Mureș în chirie, fiind studentă. Pe 29.09.2020 am obtinut viza de flotant valabila un an. Pe 18 octombrie gazda a decis să mă mut pentru că îi este frică de virus (sars-cov-2), aceasta având și alte probleme de sănătate. Am găsit chirie la alt apartament din același bloc. Intrebarea mea este ce fac cu această viză? Mai are valabilitate? Trebuie sa fac vreo cerere de anulare a vizei? Pot dezlipi stickerul de pe buletin sau trebuie să-l las?
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2020
Georgiana1205, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:24, 21 Octombrie 2020
Buna ziua,
Sfatul meu este sa mergeti la cei ce a pus acea viza de flotant si sa le explicati situatia.
Cred ca sunt cei mai in masura sa va raspunda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca fac unui chirias mutatie ce se poate intampla? miky000 miky000 am apartamentul inchiriat. daca fac unui chirias mutatie ce se poate intampla? exista veaun aspect negativ la treaba asta? multumesc. (vezi toată discuția)
Infiintare pfa AlexandraAleAle AlexandraAleAle Buna ziua, As dori sa imi infiintez si eu un PFA. Buletinul meu este de Targu Mures iar eu m-am mutat de cateva luni in Bucuresti. Din cauza situației pe ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Coman0904 Coman0904 Aveam buletin cu viza de flotant și l-am pierdut.Am depus actele pentru unul nou dar între timp l-am găsit.Pot să mut viza de flotant pe cel nou? (vezi toată discuția)