avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune prin testament am primit de la bunica mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune prin testament am primit de la bunica mea tot ce ia ...

succesiune prin testament am primit de la bunica mea tot ce ia apartinut acesteia acum bunica a murit mentionez ca bunicul a murit acum 12 anii si nu sa facut succesiune unchiul meu a renuntat la mostenirea lui dar tatal meu nu vrea sa renunte la partea lui desi eu am facut nenumarate investiti imi puteti spune ce cota imi revine mie si ce cota ii revine dumnealui TATAL MEU in tinerete a recunoscut un copil care nu era al lui deci daca tatal nu imi face ceva act acel fiu desi nu este al lui va participa cu mine la mostenire
Cel mai recent răspuns: Un om printre oamenii , utilizator 08:58, 3 Noiembrie 2020
am primit de la bunica mea

cum, prin ce act ?
bunica l-a mostenit si pe bunicul..
Prin titlu de propietate au fost trecuta bunica si bunicul dar bunicul a murit in urma cu 12 anii
si bunica dupa moartea bunicul mi-a facut un testamen ca dupa moartea iei eu sai mostenesc tot ce i se cuvine
pai mergeti cu testamentul la notar .
Am mers am rezolvat va multumesc frumos

gi-jane2 a scris:

pai mergeti cu testamentul la notar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protejare mostenire paradox paradox Buna ziua, neavand cunostinte juridice, intreb daca se poate ca bunica mea sa lase sau sa instraineze printr-un artificiu judiciar (donatie, act de ... (vezi toată discuția)
Mostenire laura_copaci laura_copaci Am si eu o problema in legatura cu mostenirea mai exact bunicul meu a murit in 1983 ,dupa moartea lui averea sa impartit intre bunica mea ,tatal meu si fratele ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune? goghita goghita Am ingrijit mai multi ani pe unchii mei (matusa e sora bunicii, pe linie materna). Nu aveau copii. Matusa, ruda mea de sange, de altfel a decedat. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)