avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna pentru toti ! vin cu o intrebare legata de Titlul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna pentru toti ! vin cu o intrebare legata de Titlul de proprietate, ...

Buna pentru toti ! vin cu o intrebare legata de Titlul de proprietate, daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat. Am constatat acum cateva zile, facand masuratori topografice GPS ca suprafata trecuta in tilul de mai mica cu circa 1000 m2, iar alta situatie este ca la intocmirea tilului de proprietate s-a formulat o cerere pentru punere in posesie a unor suprafete de teren luate de vechiul regim comunist. desi solicitarea a fost facuta, o anumita suprafata de teren nu a fost trecuta in titlu, dar care se regaseste in registrul agricol vechi prin insemnari. ce-as putea face sa obtin suprafetele respective in titlul de proprietate ? ce este mai rau e faptul ca nici nu pot vinde fara intabulare care sa cuprinda suprafata reala a terenului. va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
nicu_is, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Probleme hotar Nik-Nik Nik-Nik Vecinu a facut intabularea in 2007 cu sistemul GPS si a intrat in unele locuri pe mine cu 10-30 cm in unele locuri adica trecand chiar si de gardul meu vechi ... (vezi toată discuția)
Hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila fogorosionel fogorosionel am o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila pronuntata in 20.03.2008 ,care obliga comisia locala si comisia judeteana pentru punerea in posesie a ... (vezi toată discuția)