avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme Hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme Hotar

Vecinu a facut intabularea in 2007 cu sistemul GPS si a intrat in unele locuri pe mine cu 10-30 cm in unele locuri adica trecand chiar si de gardul meu vechi pus de strabunici iar intre garduri era sant,am scos si eu topograf sa masoare suprafata mea si imi lipsesc 30 de patrati,eu am intabulat in 2002 iar topograful meu a zis ca la schita de intabulare topograful vecinului nu a tinut cont de vechiul hotar.Acum nu stiu ce sa fac cum sa imi recuperez ce mi se cuine.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nik-Nik , utilizator 19:13, 11 Aprilie 2014
Buna ziua,
In vederea redobandirii suprafetei de teren, pretinsa a fi ocupata de vecinul dumneavoastra, in functie si de particularitatile si informatiile din actele de proprietate, puteti opta pentru o actiune in granituire. Exemplu doua persoane au titlu de proprietate pe suprafete de teren invecinate. In titlurile de proprietate suprafete sunt corect stabilite, insa aplasarea lor nu este corecta, respectiv suprafata vecinului se suprapune cu a dumneavoastra in mod eronat.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2014
ContSters318277, utilizator
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am cumparat un teren iar din cordonatele gps nu iese ... caroimihai caroimihai Buna ziua am cumparat un teren iar din cordonatele gps nu iese cu ce este in teren iar la masuratori la ruleta ne iese plus de asta am si un vecin care are o ... (vezi toată discuția)
Cum găsesc măsurătorile terenului fără nr cadastral/topografic? intrebsieuceva intrebsieuceva Am doar extrasul de carte funciară, și numărul acestuia, știu și suprafața dar am nevoie de măsurători exacte pentru că cel mai probabil vecinul meu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva inspectorului ocpi si a topografului autorizat (pfa) Quadruped Quadruped Buna seara, Acum 1 an am intabulat terenul pe care il detin (carte funciara etc). Acum aprox 2 saptamani m-am trezit cu inspectorul de la OCPI si persoana ... (vezi toată discuția)