avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amanarea aplicarii pedepsei.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amanarea aplicarii pedepsei.

Amanarea aplicarii pedepsei.
Buna seara pentru amanarea aplicarii pedepsei se retine permisul? Mentionez ca in hotarare nu imi interzice sa conduc autoturisme.Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2020
David124, utilizator
Cel mai recent răspuns: BeBeLuShuL , utilizator 11:11, 12 Noiembrie 2020
Daca ramane definitiva, vi se restituie.
Pai deja am fost la probatiune.Si doamna de acolo mi a zis ca am primit o pedeapsa mica(amanarea aplicarii pedepsei).Deci ma gandesc ca este definitiva daca am fost deja la probatiune.
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2020
David124, utilizator
Art. 103 alin. 1 lit. c din oug 195/2002
Suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule şi tractoare agricole sau forestiere se dispune:
- pentru o perioadă de 90 de zile când fapta conducătorului de autovehicul sau tramvai a fost urmărită ca infracţiune contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi procurorul sau instanţa de judecată a dispus clasarea în condiţiile art. 16 alin. (1) lit. b) teza a II-a din Codul de procedură penală, renunţarea la urmărirea penală, renunţarea la aplicarea pedepsei sau amânarea aplicării pedepsei dacă nu a fost dispusă obligaţia prevăzută la art. 85 alin. (2) lit. g) din Codul penal

David124 a scris:

Amanarea aplicarii pedepsei.
Buna seara pentru amanarea aplicarii pedepsei se retine permisul? Mentionez ca in hotarare nu imi interzice sa conduc autoturisme.Multumesc.

Hotararea a ramas definitiva...
Da. De cand a ramas definitiva curg cele 90 de zile.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! permis retinut pt o depasire neregulamentara pt 30 ... Angelo2011 Angelo2011 Buna ziua! Permis retinut pt o depasire neregulamentara pt 30 de zile! In perioada retinerii permisului, fortat de imprejurari am condus o masina pe o distanta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am peeimisul suspendat 180 sunt obligata sa dau tesul ... Mirelaflorentina Mirelaflorentina Buna ziua am peeimisul suspendat 180 sunt obligata sa dau tesul de redobandire?multumesc (vezi toată discuția)
Renuntare urmarire penala SorinRBS SorinRBS Buna ziua, Vineri 08.09.2017 am termen la judecatoria Cornetu pentru renuntare la urmarire penala in legatura cu un dosar de conducere fara permis. Sa ... (vezi toată discuția)