avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună am srl d caen 4711 de ce nu pot vinde băuturi ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună am srl d caen 4711 de ce nu pot vinde băuturi alcoolice ...

Bună am srl d caen4711 dece nu pot vinde băuturi alcoolice varog sama informați despre cod caen 5630 cu asta pot sa deschidă un bar pot să vând băuturi alcoolice
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:10, 27 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu vă dă voie legea să comercializați alcool și tutun cât timp sunteți SRL-D:

Ce condiţii cumulative trebuie să îndeplinească microîntreprinderea înfiinţată de întreprinzătorul debutant, potrivit art.3 alin (1) din OUG nr.6/2011, pentru a fi încadrată în program?
e) Are în obiectul de activitate cel mult 5 grupe de activitate prevăzute de clasificarea activităţilor din economia naţională în vigoare. În cele 5 grupe de activitate nu pot fi incluse ca obiecte de activitate ale societăţii următoarele: intermedieri financiare şi asigurări, tranzacţii imobiliare, activităţi de jocuri de noroc şi pariuri, producţie sau comercializare de armament, muniţii, explozibili, tutun, alcool, substanţe aflate sub control naţional, plante, substanţe şi preparate stupefiante şi psihotrope, precum şi activităţile excluse din normele europene pentru care se poate acorda ajutor de la stat.

Când se pierde calitatea de microîntreprindere aparţinând întreprinzătorului debutant?
La data la care oricare dintre autorităţile competente constată că societatea nu mai îndeplineşte una dintre condiţiile prevăzute la art. 3 alin. (1) din OUG nr. 6/2011;

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am srl d caen 4781 pot vinde băuturi? Larisa și hajni Larisa și hajni Bună ziua am o întrebare am srl d caen 4781 pot vinde băuturi alcoolice și țigări an bar și am magazin mic cu alimente mulțumesc (vezi toată discuția)
Activitãþi excluse de normele europene cu privire la ajutorul de stat andruscaa43 andruscaa43 Hello tuturor, Conform OUG ptr stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor apartinand intreprinzatorilor tineri (debutanti) ,Art. 3. (1) e) ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl d panaitcostel panaitcostel Buna ziua. Doresc sa infiintez un SRL D cu activitate productie legumicola si rasaduri legume. Se poate infiinta un SRL D cu cod CAEN 0113? Va multumesc. (vezi toată discuția)