avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Detin un teren care in acest moment este in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Detin un teren care in acest moment este in litigiu ...

Buna ziua! Detin un teren care in acest moment este in litigiu cu un unchi . Acest teren apare in titlu de proprietate in suprafata de 1.50 ha , la primarie apara doar 1.40 ha deoarece 1000 mp s-a vandut inainte de a iesi titlul de proprietate . In acest titlu sunt 4 proprietari mai exact 4 frati . Intrebarea mea este cum a reusit sa vanda respectivul unchi atunci terenul , in baza carui act? , ca in 1991 este act de punere in posesie pe intreaga suprafata pe toti mostenitorii

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol in diviziune tayz74 tayz74 Mama mea impreuna cu alti 3 frati detin 5 ha de teren agricol in comuna Amara. Terenul agricol a fost dobandit cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate si punere in posesie mostenitor legal vlasceanum vlasceanum Mama a fost infiata, de I.G aceasta nu avea copii, unica mostenitoare fiind mama, I.G mai avea un frate vitreg V.F dupa mama si el neavand copii. Pentru ... (vezi toată discuția)